Ποιοι ειμαστε

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Με ένα κλικ στη διάθεσή σου το καλύτερο εκπαιδευτικό υλικό!

 

Για τους ανεκτίμητους πρωταγωνιστές της ζωής μας, κάτι ανεκτίμητο! Το νέο εκπαιδευτικό site που έχει όλα όσα χρειάζεσαι! Μαθηματικά, Γλώσσα, Φυσική, αλλά και Μελέτη Περιβάλλοντος, Ιστορία, Ρομποτική για όλες τις τάξεις του Δημοτικού σχολείου.

 

Για όλα τα μαθήματα

Από Α΄ Δημοτικού μέχρι Στ΄

 

έτοιμο το αυριανό μάθημα!

Για κάθε μία ενότητα του σχολικού βιβλίου υπάρχει ένα ολοκληρωμένο διδακτικό σενάριο το οποίο πλαισιώνεται από σαφείς οδηγίες, πολυμεσικές παρουσιάσεις Power Point, παιγνιώδη κουίζ και φύλλα αξιολόγησης.

 

σύγχρονη διδακτική προσέγγιση

Με την επιστημονική και εκπαιδευτική αρτιότητα και εγκυρότητα που εξασφαλίζουν η υψηλή κατάρτιση και η πολύχρονη διδακτική εμπειρία της συγγραφικής ομάδας. Ακολουθούνται σύγχρονες διδακτικές επιταγές, όπως η διαθεματική προσέγγιση, η δημιουργική γραφή, οι εφαρμογές στην καθημερινότητα και τα δημιουργικά μαθηματικά.

 

επικοινωνία για βοήθεια

Οι εκπαιδευτικοί δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχούν πώς θα ξεκινήσουν μία διδασκαλία και πώς θα διατηρήσουν το ενδιαφέρον των μαθητών τους. Εδώ θα υπάρχουν οι οδηγίες αλλά και το αντίστοιχο διδακτικό υλικό. Επίσης, δεν θα πρέπει να σας ανησυχούν πλέον απορίες γύρω από το γνωστικό αντικείμενο (π.χ. τι είναι η θερμότητα και τι η θερμική ενέργεια;). Μπορείτε να επιλέξετε το αντίστοιχο οικονομικό πρόγραμμα που σας προσφέρει απεριόριστη επικοινωνία με εξειδικευμένο για την περίσταση εκπαιδευτικό.

 

οι γονείς ελέγχουν | περιορίζουν τα έξοδα

Οι γονείς απαλλάσσονται από την πολυδάπανη εξωτερική βοήθεια. Μπορείτε μόνοι σας, στις ώρες που εσείς επιλέγετε, ακολουθώντας τις αναλυτικές οδηγίες να ελέγξετε την πορεία της γνώσης των μικρών πρωταγωνιστών της μάθησης! Απλά, κατανοητά, βολικά αλλά και με ακέραια την εκπαιδευτική επάρκεια.

 

φιλικά, οικονομικά, αλλά και δωρεάν

Η πλοήγηση στον ιστότοπο είναι εύκολη και φιλική προς το χρήστη. Μπορείτε να αξιοποιήσετε το δωρεάν διδακτικό υλικό ή να επιλέξετε τα πιο πλήρη, μα πολύ οικονομικά διδακτικά πακέτα.

 

χρήση offline | τροποποιώ και βάζω το όνομά μου

Δεν χρειάζεται πρόσβαση στο διαδίκτυο για τη χρήση του υλικού. Μπορείτε να το “κατεβάσετε” στο σπίτι, να το τροποποιήσετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας, ακόμα και να προσθέσετε το όνομά σας!

 

ρομποτική | προγραμματισμός

Αν η ρομποτική και ο προγραμματισμός είναι το μεράκι των παιδιών σας, τότε εδώ είναι σίγουρα ο τόπος που πρέπει να βρίσκονται. Παραδείγματα, αναλυτικές οδηγίες αλλά και χώρος για εξάσκηση.