ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ TEACHERLAND.GR

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Για να μπορέσετε να κατεβάσετε το πλούσιο εκπαιδευτικό της εκπαιδευτικής μας κοινότητας, θα πρέπει προηγουμένως να εγγραφείτε ώστε να δημιουργήσετε έναν προσωπικό λογαριασμό. (Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε).

Η εγγραφή σας στην teacherland.gr είναι απολύτως δωρεάν και γίνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Πλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του συνθηματικού που έχετε επιλέξει για να συνδεθείτε στην κοινότητά μας. Βρίσκεστε μόνο λίγα κλικ μακριά από το να κατεβάσετε το υλικό που σας χρειάζεται! (Κάντε κλικ εδώ για να συνδεθείτε).

Αφού συνδεθείτε, μπορείτε ξεκινώντας από την αρχική σελίδα της teacherland.gr να πλοηγηθείτε αρχικά στην τάξη και έπειτα στο γνωστικό αντικείμενο που επιθυμείτε (για παράδειγμα Ε’ τάξη, Φυσικά).

Επιλέξετε ένα από τα διαθέσιμα μαθήματα και κατόπιν το εκπαιδευτικό υλικό που επιθυμείτε.

Εάν το υλικό διατίθεται δωρεάν, θα εμφανίζεται με πράσινο χρώμα η πρόταση «Μπορείς να κατεβάσεις αυτό το αρχείο». Με ένα απλό κλικ, ξεκινά το κατέβασμα! Το αρχείο θα αποθηκευτεί στον φάκελο που ο περιηγητής σας αποθηκεύει γενικά τα αρχεία που κατεβαίνουν από το διαδίκτυο.

 

Εάν το υλικό διατίθεται επί πληρωμή, θα οδηγηθείτε σε μία σελίδα προκειμένου να διαλέξετε μία από τις επιλογές αγοράς:
α) την αγορά του συγκεκριμένου αρχείου έναντι των 0,80 ευρώ,
β) την αγορά ενός πακέτου αντί των 5,95 ευρώ που περιλαμβάνει όλα τα αρχεία ενός διδακτικού αντικειμένου της συγκεκριμένης τάξης, τα οποία αντιστοιχούν σε έναν μήνα (για παράδειγμα για την Ε’ τάξη, όλα τα μαθήματα των Φυσικών που αντιστοιχούν στον Οκτώβρη)
γ) την αγορά του πακέτου των 11,95 ευρώ που περιλαμβάνει όλα τα αρχεία, όλων των διδακτικών αντικειμένων για τη συγκεκριμένη τάξη, τα οποία αντιστοιχούν σε έναν μήνα (για παράδειγμα όλα τα αρχεία για τη Γλώσσα, τα Μαθηματικά, τα Φυσικά, τη Γεωγραφία της Στ’ τάξης που αντιστοιχούν στον Νοέμβρη).
Σε κάθε περίπτωση, τοποθετώντας τον δείκτη του ποντικού πάνω από τη λέξη «Περιεχόμενα» μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλο το εκπαιδευτικό που θα αγοράσετε.

 

Αφού πατήσετε «Αγορά», θα αφαιρεθεί από τον λογαριασμό σας το ανάλογο χρηματικό ποσό, ενώ σε όλα τα αντίστοιχα αρχεία θα εμφανιστεί με πράσινο χρώμα η πρόταση «Μπορείς να κατεβάσεις αυτό το αρχείο». Με ένα απλό κλικ στο κάθε αρχείο, ξεκινά το κατέβασμα!

Στην περίπτωση που στον λογαριασμό σας δεν υπάρχει επαρκές χρηματικό ποσό, θα εμφανιστεί μήνυμα που θα σας παροτρύνει να μεταβείτε στη σελίδα του προφίλ σας για να εκτελέσετε την απαιτούμενη χρηματική συναλλαγή. Για τη συγκεκριμένη ενέργεια, μπορείτε να βρείτε οδηγίες κάνοντας κλικ εδώ.

Εάν επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε κλικ πάνω στο βίντεο για να δείτε βήμα προς βήμα τη διαδικασία κατεβάσματος.

 

Για οποιοδήποτε απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.