ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Ο μαγνήτης

Ολοκληρωμένη διδακτική πρόταση για την ενότητα "Ο μαγνήτης" στη Φυσική της Στ΄δημοτικού. Περιέχει πρωτότυπες δραστηριότητες, δραστηριότητες πειραματισμού, εφαρμογής της γνώσης και διαθεματικές, ενώ περιλαμβάνει και τις εκφωνήσεις με τις αναλυτικές απαντήσεις του τετραδίου εργασιών.
Έντυπο Υλικό 1

Ημερομηνια: 17-10-2016 Συγγραφεας: Βασίλης Γρηγορίου

Όλες οι προαντιλήψεις των μαθητών για τον μαγνητισμό με εκτενείς οδηγίες χειρισμού τους, δραστηριότητες βασισμένες στου βιβλίου αλλά και πολλές νέες που προσφέρουν εναλλακτικές για την πορεία του μαθήματος. Για παράδειγμα τι σημαίνει το όνομα MAg-safe που χρησιμοποιούν στους φορτιστές τους κάποιες εταιρίες κατασκευής Laptop;


ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ

Πολυμεσική Υποστήριξη του Μαθήματος 1

Ημερομηνια: 17-10-2016 Συγγραφεας: Βασίλης Γρηγορίου

Οι προτάσεις του σχεδίου μαθήματος για τον μαγνήτη πλαισιώνονται με τον καλύτερο τρόπο από το πολυμεσικό Powerpoint, που με κατάλληλα βιντεοσκοπημένα πειράματα, επιλεγμένες εικόνες και σχήματα βοηθά τους μαθητές να ανακαλύψουν τη γνώση.


ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ
Διαδραστικό Κουίζ 1

Ημερομηνια: 17-10-2016 Συγγραφεας: Βασίλης Γρηγορίου

Η μάθηση μπορεί να επιτευχθεί ακόμα και μέσα από το παιχνίδι. Υλοποιημένες με νέες τεχνολογίες, παρουσιάζονται δραστηριότητες που προκαλούν τους μαθητές να ελέγξουν τις γνώσεις τους.