Άρθρα και Νεα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Summer School

Ημερομηνια: 01-06-2017

Φέτος το καλοκαίρι προσφέρετε στο παιδί σας τη δυνατότητα να ανακαλύψει τα Διαγωνιστικά Μαθηματικά, τις Φυσικές Επιστήμες, την Δημιουργική Γραφή και τα Αρχαία Ελληνικά συμμετέχοντας στο Summer School που διοργανώνουν το Φροντιστηριο Διαμαντής Ματθαίος και η Teacherland. Το παιδί σας θα έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τις θετικές επιστήμες, τον πλούτο της γλώσσας μας και να καλλιεργήσει τον προφορικό και γραπτό του λόγο.  

Με στόχο την καλλιέργεια των ικανοτήτων του παιδιού και την κριτική σκέψη:

  • θα μυηθεί στον συναρπαστικό κόσμο των Μαθηματικών μέσα από θέματα που συναντάμε σε ελληνικούς και παγκόσμιους διαγωνισμούς,  
  • θα ανακαλύψει έναν καινούριο κόσμο μέσα από τον πειραματισμό του στις Φυσικές Επιστήμες,  
  • θα έρθει σε επαφή με ευχάριστα λογοτεχνικά κείμενα και θα συγγράψει το δικό του,
  • θα καλλιεργήσει τον προφορικό του λόγο, εκφράζοντας απόψεις, ιδέες και συναισθήματα,
  • θα μάθει μέσα από παιγνιώδεις δραστηριότητες τα μυστικά της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας 

Το Summer School είναι μια πύλη για να εμπλουτίσει τις γνώσεις του, να καλλιεργήσει τις δεξιότητες του και να παίξει μαθαίνοντας.

Το  Summer School που διοργανώνουν το Φροντιστήριο Διαμαντής Ματθαίος και η Teacherland: 

  • σχεδιάζεται από την εκπαιδευτική ομάδα της Teacherland, η οποία αποτελείται από εκπαιδευτικούς με μεγάλη εμπειρία σε μαθητικούς διαγωνισμούς,
  • απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών,
  • θα πραγματοποιηθεί από τις 19 Ιουνίου έως τις 30 Ιουνίου 2017 (με δυνατότητα επέκτασης του προγράμματος) στο Φροντιστήριο Διαμαντής Ματθαίος, Ψυχάρη 15, Φάρος, Νέο Ψυχικό

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Διαγωνιστικά Μαθηματικά: Τα παιδιά καλλιεργούν την λογικομαθηματική ευφυΐα τους μέσα από θέματα διαγωνισμών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, του διεθνή διαγωνισμού Καγκουρό, του American Mathematics Contest, Talent Search Testing – John Hopkins Center for Talented Youth.  

Φυσικές Επιστήμες: Τα παιδιά εξοικειώνονται με τις Φυσικές Επιστήμες μέσα από πειράματα και θέματα διαγωνισμών της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και Αριστοτέλης.

Δημιουργική Γραφή: Τα παιδιά ανακαλύπτουν την μαγεία της συγγραφής, γίνονται παραμυθάδες ή μικροί δημοσιογράφοι που αρθρογραφούν.

Αρχαία Ελληνικά: Μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα για παιδιά 11 – 12 ετών γίνεται η εξερεύνηση της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας, μέσα από εικόνες, μύθους και κόμικς.

 Για να συζητήσουμε από κοντά με περισσότερες λεπτομέρειες το πρόγραμμα του Summer School, κλείστε ραντεβού στο τηλέφωνο 210 67 47 388 ή στείλτε email στην διεύθυνση info@teacherland.gr.

)