Άρθρα και Νεα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Το εκπαιδευτικό υλικό του Α΄ και Β΄ τριμήνου όλων των μαθημάτων προσφέρεται στην τιμή των 76 € αντί για 95,70 €.

Ημερομηνια: 22-06-2017

Έπειτα από μια επιτυχημένη πορεία 3 ετών στο χώρο της συγγραφής και πώλησης ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού, η εκπαιδευτική ομάδα της  Teacherland προσφέρει σε καλοκαιρινή τιμή το εκπαιδευτικό υλικό του Α ΄ και Β΄ τριμήνου κάθε τάξης. Μπορείτε να αποκτήσετε φύλλα εργασίας, διαγωνίσματα, παρουσιάσεις, βίντεο, εκπαιδευτικά κουΐζ, σχέδια μαθήματος, επιτραπέζια παιχνίδια και πολλά άλλα στην τιμή των 76 € αντί για 95,70 €.

Το εκπαιδευτικό υλικό μας αφορά τα μαθήματα της Γλώσσας, των Μαθηματικών, της Γραμματικής, της Ιστορίας,  του Ανθολογίου, της Μελέτη Περιβάλλοντος, της Φυσικής, της  Γεωγραφία, της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής. Πρόκειται για υλικό που είναι βασισμένο στο Αναλυτικό Πρόγραμμα και στα σχολικά εγχειρίδια και σχεδιασμένο με σύγχρονες διδακτικές προσεγγίσεις. Όλοι οι συγγραφείς μας είναι καταξιωμένοι στο χώρο της σύγχρονης εκπαίδευσης και συγγραφείς εκπαιδευτικών βιβλίων. Το εκπαιδευτικό υλικό είναι σε μορφή αρχείων MS Office (Word, Powerpoint) επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε υπολογιστή και διαδραστικό πίνακα. Πέρα από αυτό υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε αλλαγές και να προσθέσετε δίκες σας ασκήσεις , αν το επιθυμείτε.

Αν θέλετε να εκμεταλλευτείτε την καλοκαιρινή προσφορά μας μπορείτε να μας στείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@teacherland.gr.

Δείτε την καλοκαιρινή προσφορά των Αρχαίων εδώ.

Δείτε την καλοκαιρινή προσφορά των Αγγλικών εδώ.

Δείτε την καλοκαιρινή προσφορά των Γαλλικών εδώ.