Άρθρα και Νεα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Το εκπαιδευτικό υλικό της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας προσφέρεται στην τιμή των 14 € αντί για 17,85 €.

Ημερομηνια: 22-06-2017

Τα Αρχαία Ελληνικά αποτελούν την βάση της γλώσσας μας. Μιας γλώσσας που εμείς, η εκπαιδευτική ομάδα της Teacherland, θεωρούμε ότι πρέπει να την γνωρίζουμε σε βάθος καθώς ο λόγος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον τρόπο σκέψης και κρίσης. Για αυτόν τον λόγο δημιουργήσαμε ένα παιγνιώδες εκπαιδευτικό υλικό για την πρώτη επαφή με τα Αρχαία Ελληνικά για παιδιά 11 ετών και πάνω. Η φιλόλογος και συγγραφέας Ελισάβετ Ζαρολιάγκη BA, Med δημιούργησε αυτό το εκπαιδευτικό υλικό βασισμένο σε σύγχρονες παιδαγωγικές και διδακτικές αρχές.  Όπως λέει και η ίδια η συγγραφέας του για αυτό:

«Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία με διαδραστικό και παιγνιώδη τρόπο να έρθουν σε επαφή και να έρθουν σε επαφή την ομορφιά της Ελληνικής γλώσσα στο πέρασμα των αιώνων. Θα σχεδιάσουν και θα γίνουν ήρωες στο δικό τους επιτραπέζιο παιχνίδι, θα αξιοποιήσουν τις νέες τεχνολογίες για να βρεθούν στη θέση διάσημων αστρονόμων, θα αγορεύσουν ως δεινοί ρήτορες σε «αίθουσα» δικαστηρίου για να υπερασπιστούν το δίκαιο και τέλος θα διασκευάσουν, αλλά και θα δραματοποιήσουν, αρχαίους μύθους αντικαθιστώντας τα αρχαία αντικείμενα των ιστοριών με άλλα σύγχρονα μας. Συνοδοιπόροι στο ταξίδι τους αυτό θα είναι, οι ήρωες της Teacherland, Μαργαρίτα και Αριστείδης, το ρομποτάκι των Αρχαίων Ελληνικών μας και ο δάσκαλος Καλλισθένης, άρτι «αφιχθείς» από την Όλυνθο της Χαλκιδικής.»

Πρόκειται για ένα υλικό που έχει αγαπηθεί πολύ από τους συνδρομητές μας. Για αυτόν τον λόγο το προσφέρουμε στην καλοκαιρινή τιμή των 14 € αντί για 17,85 €.

Αν θέλετε να εκμεταλλευτείτε την καλοκαιρινή προσφορά μας μπορείτε να μας στείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@teacherland.gr.

Δείτε την καλοκαιρινή προσφορά των βασικών μαθημάτων εδώ.

Δείτε την καλοκαιρινή προσφορά των Αγγλικών εδώ.

Δείτε την καλοκαιρινή προσφορά των Γαλλικών εδώ.