Άρθρα και Νεα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Το εκπαιδευτικό υλικό των Γαλλικών προσφέρεται στην τιμή των 46 € αντί για 59,50 €.

Ημερομηνια: 22-06-2017

Η εκπαιδευτική ομάδα της Teacherland έχει δημιουργήσει εκπαιδευτικό υλικό για τα Γαλλικά της Ε και Στ Δημοτικού βασισμένο στο αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας. Πρόκειται για ένα υλικό που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι εκπαιδευτικοί που διδάσκουν στα σχολεία αλλά και όσοι διδάσκουν Γαλλικά σε φροντιστηριακά κέντρα. Επίσης το υλικό μπορεί να λειτουργήσει σαν εργαλείο για κάθε γονιό που θέλει να βοηθήσει το παιδί του στο σπίτι.

Πρόκειται για υλικό που είναι βασισμένο στο Αναλυτικό Πρόγραμμα και στα σχολικά εγχειρίδια και σχεδιασμένο με σύγχρονες διδακτικές προσεγγίσεις. Όλοι οι συγγραφείς μας είναι καταξιωμένοι στο χώρο της σύγχρονης εκπαίδευσης και συγγραφείς εκπαιδευτικών βιβλίων. Το εκπαιδευτικό υλικό είναι σε μορφή αρχείων MS Office (Word, Powerpoint) επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε υπολογιστή και διαδραστικό πίνακα. Πέρα από αυτό υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε αλλαγές και να προσθέσετε δίκες σας ασκήσεις , αν το επιθυμείτε.

Το εκπαιδευτικό υλικό όλης της σχολικής χρονιάς  μιας τάξης για το μάθημα των Γαλλικών προσφέρεται στην τιμή των 46 € αντί για 59,50 €.

Αν θέλετε να εκμεταλλευτείτε την καλοκαιρινή προσφορά μας μπορείτε να μας στείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@teacherland.gr.

Μπορείτε να δείτε το εκπαιδευτικό υλικό των Γαλλικών της Ε Δημοτικού εδώ.

Μπορείτε να δείτε το εκπαιδευτικό υλικό των Γαλλικών της Στ Δημοτικού εδώ.