Άρθρα και Νεα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Καλοκαίρι με τα δημιουργικά προγράμματα της Teacherland.

Ημερομηνια: 11-07-2017

Μας γνωρίσατε από το εκπαιδευτικό υλικό μας μέσω της ιστοσελίδας teacherland.gr. Η δράση της εκπαιδευτικής κοινότητας της Teacherland δεν περιορίζεται μόνο στην δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού, άλλα και στην πραγματοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε συνεργασία με εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που και φέτος ολοκληρώσαμε την σχολική χρονιά με πολλές τέτοιες δράσεις.

Από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Μάιο, η εκπαιδευτική ομάδα της Teacherland πραγματοποίησε προγράμματα Φυσικών Επιστημών στο Εκπαιδευτήριο Χρυσόστομος Σμύρνης του Λεοντείου Λυκείου Ν. Σμύρνης, στην Λακωνική Σχολή – Εκπαιδευτήρια Φραγκή και στην Λακωνική Σχολή – Εκπαιδευτήρια Σωτήρη Μαγκλάρα. Οι μαθητές, μέσω του προγράμματος μας ήρθαν σε επαφή με τον πειραματισμό στις Φυσικές Επιστήμες. Πραγματοποίησαν οι ίδιοι πειράματα, κατέγραψαν τις παρατηρήσεις τους και κατέληξαν σε συμπεράσματα υπό την καθοδήγηση του φυσικού Βασίλη Γρηγορίου Msc, M.ed., Phd. Πολλά από αυτά τα πειράματα μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στο κανάλι μας Teacherland Education – Youtube.

Ο Ιούνιος μας βρίσκει να συνεχίζουμε την δραστηριότητα μας με το Summer School που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Φροντιστηρίου Διαμαντής Ματθαίος στο Ψυχικό. Με πολύ χαρά υποδεχτήκαμε τους μικρους μας φίλους και αλληλεπιδράσαμε μαζί τους σε θέματα Δημιουργικής Γραφής, Διαγωνιστικών Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών. Πρόκειται για να ένα πρόγραμμα που στόχευσε στην καλλιέργεια δεξιοτήτων μαθητών Δημοτικού στο να αντιμετωπίσουν θέματα Διαγωνισμών στην Γλώσσα και στις Θετικές Επιστήμες.

Τα προγράμματα Φυσικών Επιστημών της Teacherland συνεχιστήκαν στα Summer Camp που διοργάνωσε το Λεόντειο Λύκειο Ν. Σμύρνης και η Λακωνική Σχολή – Εκπαιδευτήρια Σωτήρη Μαγκλάρα.

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που μοιράστηκαν μαζί μας το χρόνο των καλοκαιρινών τους διακοπών και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν το καλοκαίρι τους με πολύ παιχνίδι.

Αναλυτικά μπορείτε να δείτε τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Teacherland εδώ.