Άρθρα και Νεα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Αθλητικές Υποτροφίες για μαθητές Α Γυμνασίου από Ιδιωτικά Σχολεία

Ημερομηνια: 24-10-2017

Η εκπαιδευτική ομάδα της Teacherland, ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τις ευκαιρίες που μπορούν να έχουν πολλοί μαθητές που ασχολούνται με τον πρωταθλητισμό για να συνεχίσουν την δευτεροβάθμια εκπαίδευση τους σε ένα Ιδιωτικό Σχολείο με υποτροφία. Για αυτόν τον λόγο σας αναφέρουμε ενδεικτικά κάποια από τα σχολεία, που χορηγούν Αθλητικές Υποτροφίες.

 Ιδιωτικά Σχολεία στην Αττική:

Ιόνιος Σχολή https://www.ionios.gr/el/

Η Ιόνιος Σχολή προσφέρει ολικές και μερικές υποτροφίες και σε μαθητές και μαθήτριες που επιθυμούν να εγγραφούν στο Γυμνάσιο και το Γενικό Λύκειο και έχουν διακριθεί ατομικά ή ως μέλη Εθνικών Ομάδων σε Ολυμπιακά Αθλήματα, σε εθνικό ή διεθνές επίπεδο. Οι υποτροφίες καλύπτουν τη φοίτησή τους στις τρεις τάξεις του Γυμνασίου ή του Γενικού Λυκείου, αντίστοιχα, με την προϋπόθεση να διακρίνονται στα μαθήματα και στη διαγωγή τους.

Pierce http://www.pierce.gr/

Το Pierce - The American College of Greece, ένα σχολείο με παράδοση στην αθλητική παιδεία και την εκπαίδευση των μαθητών του, υποστηρίζει με κάθε τρόπο και κάθε χρόνο, νέους και νέες που έχουν ιδιαίτερες ικανότητες στον αθλητισμό. Σε αυτό το πλαίσιο, το Pierce εντάσσει στο πρόγραμμά, νέες αθλητικές υποτροφίες, που αντιστοιχούν στο 50% των διδάκτρων. Οι υποτροφίες απευθύνονται σε υποψηφίους που διακρίνονται στο τένιςτην κολύμβησητο μπάσκετ και τον στίβο. Οι υποτροφίες χορηγούνται για ένα (1) ακαδημαϊκό έτος και μπορούν να ανανεωθούν εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις ή να διακοπούν νωρίτερα σε αντίθετη περίπτωση.

Ζηρίδης http://www.ziridis.gr/

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη, υποστηρίζοντας ενεργά την ιδέα της αριστείας, προσφέρει 10 αθλητικές υποτροφίες σε μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου και του Λυκείου με υψηλές αθλητικές και ακαδημαϊκές επιδόσεις. Οι υποτροφίες καλύπτουν:

  • Έκπτωση 100% του κόστους των διδάκτρων σε 2 μαθητές/τριες
  • Έκπτωση 50% του κόστους των διδάκτρων σε 3 μαθητές/τριες
  • Έκπτωση 30% του κόστους των διδάκτρων σε 5 μαθητές/τριες.

 

Ιδιωτικά Σχολεία στην Θεσσαλονίκη:

Μαντουλίδης https://mandoulides.edu.gr/

Σε μαθητές που συνδυάζουν ακαδημαϊκές και αθλητικές επιδόσεις χορηγούνται αθλητικές υποτροφίες καλαθοσφαίρισης από 10% έως και 80% επί των διδάκτρων. Κριτήρια επιλογής

  • Υψηλό εργασιακό ήθος.
  • Υψηλό αθλητικό ήθος.
  • Ικανότητα συναγωνισμού σε υψηλό επίπεδο.
  • Ακαδημαϊκή επίδοση μεγαλύτερη του 15

Αν ενδιαφέρεστε για Ιδιωτικά Σχολεία που δίνουν υποτροφίες αριστείας, τότε διαβάστε το άρθρο εδώ.

 

www.leontes.gr