Άρθρα και Νεα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Διαγωνισμοί Γραπτού Λόγου για το σχολ. έτος 2017 - 18

Ημερομηνια: 25-10-2017

Οι διαγωνισμοί γραπτού λόγοι αποτελούν μια σημαντική ευκαιρία για τα παιδιά που έχουν κλίση στην δημιουργική γραφή να εκφραστούν και να εκθέσουν τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις εμπειρίες τους μέσα από τα γραπτά κείμενα τους. Ένας μαθητικός διαγωνισμός γραπτού λόγου έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής. Σας τον παρουσιάζουμε και ελπίζουμε ότι θα βρει ανταπόκριση από τους μαθητές και τα παιδιά σας.

10ος Διαγωνισμός Γραπτού Λόγου των Εκδόσεων Πατάκη 

Κατηγορία: «Ελεύθερο θέμα»

Καλούμε εσάς, τους μαθητές κάθε ηλικίας, να γράψετε ένα πεζό ή ποιητικό κείμενο, επιλέγοντας εσείς το θέμα για το οποίο θέλετε να γράψετε. Σας ζητάμε να δημιουργήσετε ένα κείμενο προσωπικό, αυθόρμητο και ειλικρινές, εκφράζοντας τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις εμπειρίες σας, αναφερόμενοι σε πραγματικά ή φανταστικά περιστατικά. Αφήστε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας να εκφραστούν, τη φαντασία σας να δημιουργήσει.

 Ειδική επιτροπή θα επιλέξει 5 κείμενα, που θα κερδίσουν:

1ο βραβείο: βιβλία των Εκδόσεων Πατάκη αξίας 350 €

2ο βραβείο: βιβλία των Εκδόσεων Πατάκη αξίας 300 €

3ο βραβείο: βιβλία των Εκδόσεων Πατάκη αξίας 250 €

4ο βραβείο: βιβλία των Εκδόσεων Πατάκη αξίας 200 €

5ο βραβείο: βιβλία των Εκδόσεων Πατάκη αξίας 150 €

 Επίσης, 35 συμμετέχοντες στον διαγωνισμό γραπτού λόγου θα κερδίσουν με κλήρωση 2 βιβλία (συνολικής αξίας μέχρι 50 €) των Εκδόσεων Πατάκη. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην διεύθυνση http://www.patakis.gr/ViewShopArticle.aspx?ArticleId=3448. 

)