Άρθρα και Νεα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Εξετάσεις Υποτροφιών σε Ιδιωτικά Σχολεία μέσα στον Μάιο.

Ημερομηνια: 18-04-2018

Η εκπαιδευτική ομάδα της Teacherland ενδιαφέρετε ιδιαίτερα για τις ευκαιρίες διάκρισης και αριστείας που δίνονται σε μαθητές. Παρακατω θα βρειτε τα σχολεία που πραγματοποιούν εξετάσεις υποτροφιών μέσα στον Μάιο.

Εκπαιδευτήρια Καίσαρη www.kessaris.edu.gr/el/

Οι εξετάσεις για εισαγωγή με υποτροφία θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 5 Μαΐου 2018, ώρα 10:30 π.μ. Οι μαθητές θα εξεταστούν στην Νεοελληνική Γλώσσα και στα Μαθηματικά. Οι αιτήσεις έχουν ξεκινήσει. 

Pierce www.pierce.gr/

Οι εξετάσεις για εισαγωγή στην Α΄ Γυμνασίου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 13 Μαΐου 2018, Αγγλικά 10:00 π.μ, Γλώσσα και Μαθηματικά 12:00 – 13:00 π.μ. Οι αιτήσεις έχουν ξεκινήσει.

Κολλέγιο Αθηνών – Ψυχικού www.haef.gr

Οι εξετάσεις για εισαγωγή με υποτροφία θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 19 Μαΐου 2018, ώρα 8:30 π.μ. Οι μαθητές θα εξεταστούν στα Αγγλικά, στην Νεοελληνική Γλώσσα και στα Μαθηματικά. Οι αιτήσεις έχουν ξεκινήσει.

Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη mandoulides.edu.gr

Οι εξετάσεις για εισαγωγή με υποτροφία θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 και ώρα 09:00. Τα εξεταζόμενα μαθήματα για τις εξετάσεις υποτροφιών των ενδιάμεσων τάξεων (Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου) αφορούν την ύλη της χρονιάς που ολοκληρώθηκε και είναι τα εξής:

  • Β', Γ' Γυμνασίου και Α΄Λυκείου: Νεοελληνική Γλώσσα και Μαθηματικά.
  • Β', Γ' Λυκείου: Νεοελληνική Γλώσσα και Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία (Ομάδα Προσανατολισμού Α).
  • Β', Γ' Λυκείου: Νεοελληνική  Γλώσσα και Μαθηματικά (Ομάδα Προσανατολισμού Β και Γ).

Κολέγιο Ανατόλια www.anatolia.edu.gr

Οι εξετάσεις για εισαγωγή με υποτροφία θα πραγματοποιήσουν στις 12 Μαΐου 2018. Οι υποψήφιοι μαθητές θα αξιολογηθούν  στα μαθήματα των Μαθηματικών, της Νεοελληνικής Γλώσσας και των Αγγλικών. Οι αιτήσεις έχουν ξεκινήσει.

Στον εκπαιδευτικό ιστότοπο teacherland.gr μπορείτε να βρειτε εκπαιδευτικό υλικό για την προετοιμασία των εισαγωγικών εξετάσεων.

Μαθηματικά 

Νεοελληνική Γλώσσα

Αγγλικά

Επίσης από τις Εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα βιβλία των συνεργατών μας,  Χρήστου Μερεντίτη και Μαρίας Πριοβόλου, ¨Οδηγός προετοιμασίας για τα Πρότυπα Γυμνάσια¨ Γλώσσα και Μαθηματικά, «Διαγωνιστικά Μαθηματικά – για μαθητές Γυμνασίου» τα οποία είναι κατάλληλα για αυτήν την προετοιμασία.

)