Άρθρα και Νεα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Εκπαιδευτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο.

Ημερομηνια: 10-10-2018

Τα πρώτα χρόνια του παιδιού στην μαθησιακή διαδικασία είναι τα πιο καθοριστικά. Για αυτόν τον λόγο πιστεύουμε ότι η διδακτική πρακτική στο Νηπιαγωγείο πρέπει να αποτελείται από πολλά εκπαιδευτικά παιχνίδια, αλλά και πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό που να καλύπτει τις ανάγκες όλων των θεματικών ενοτήτων.

Σε αυτά τα πλαίσια η εκπαιδευτική ομάδα της Teacherland έχει δημιουργήσει ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον διαδραστικό πίνακα, να εκτυπωθεί και να μοιραστεί στα παιδιά για εξάσκηση. Πρόκειται για παρουσιάσεις σε Powerpoint, φύλλα εργασίας με πολλές πρωτότυπες δραστηριότητες και σχέδια μαθήματος με πολλές ιδέες για κατασκευές και παιχνίδι.

Το εκπαιδευτικό υλικό για τις Μαθηματικές  Έννοιες στο Νηπιαγωγείο έχει δημιουργήσει η νηπιαγωγός Σοφία Μπατσκίνη, με πολύ μεράκι και φρέσκιες ιδέες, που καλύπτουν όλους τους τομείς των Μαθηματικών που τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν μέχρι τα 5 τους χρόνια. Το εκπαιδευτικό υλικό των Μαθηματικών θα το βρείτε εδώ.

Εκπαιδευτικό υλικό για διαθεματικά Project με ποικίλη θεματολογία έχει δημιουργήσει η νηπιαγωγός, συγγραφέας και βραβευμένη για το έργο της Εύη Τσιτιρίδου – Χριστοφορίδου, έπειτα από χρόνια εκπαιδευτικής εμπειρίας, με την εξαιρετική εικονογράφηση της Μάρως Αλεξάνδρου. Εδώ θα βρείτε το εκπαιδευτικό υλικό για Project στο Νηπιαγωγείο.

Επειδή η εκμάθηση των Αγγλικών πλέον ξεκινάει από τη νηπιακή ηλικία, μπορείτε να εμπλουτίσετε το πρόγραμμα σας με ένα παιγνιώδες πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών, που έχει δημιουργήσει η καθηγήτρια Αγγλικών Χριστίνα Γκόβα. Τα Αγγλικά για το Νηπιαγωγείο θα τα βρείτε εδώ.