Άρθρα και Νεα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

«Ένα ταξίδι στην αρχαία Ελλάδα!», σεμινάριο για παιδιά 9-11 ετών με την υπογραφή της Teacherland

Ημερομηνια: 08-11-2019

Ο Σύνδεσμος Πνευματικής & Κοινωνικής Δραστηριότητας Κερατέας «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» συνεχίζει για ακόμη μία χρονιά τους επιτυχημένους κύκλους σεμιναρίων που έχει ξεκινήσει τα προηγούμενα χρόνια, παράλληλα με τις εκδηλώσεις του. Φέτος παρουσιάζει 15 σεμινάρια και εργαστήρια με ευρεία θεματολογία που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Την φετινή χρονιά ξεχωρίζουν νέες συνεργασίες με εξειδικευμένες ομάδες και εισηγητές που συμβάλλουν με την τεχνογνωσία τους, στην άρτια υλοποίηση των σεμιναρίων και εργαστηρίων, μεταξύ αυτών και η εκπαιδευτική ομάδα της Teacherland.

Οι φιλόλογοι Λίζα Ζαρολιάγκη και Χρήστος Μερεντίτης, κύρια εκπαιδευτικά μέλη της Teacherland, θα ταξιδέψουν τα παιδιά στην Αρχαία Ελλάδα μέσα από ένα καινοτόμο σεμινάριο.

«Ένα ταξίδι στην αρχαία Ελλάδα!» για παιδιά 9-11 ετών

Το εναλλακτικό σεμινάριο γνωριμίας με τη γλώσσα μας, δίνει την ευκαιρία σε μαθητές Ε΄ και Στ΄ Δημοτικού να έρθουν, με διαδραστικό και παιγνιώδη τρόπο, σε επαφή με την ομορφιά της Ελληνικής γλώσσας στο πέρασμα των αιώνων. Χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και το σύγχρονο υλικό της ψηφιακής εκπαιδευτικής κοινότητας της Teacherland τα παιδιά θα γίνουν συνοδοιπόροι στο ταξίδι μας ανακαλύπτοντας πράγματα και θαύματα ξακουστά, αλλά και άγνωστα!
Εισηγητές: Λίζα Ζαρολιάγκη, φιλόλογος – συγγραφέας (ΜA στην Εκπαιδευτική Αξιολόγηση και Αξιολόγηση της Επίδοσης), Παιδαγωγική συνεργάτης και Συγγραφέας ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού για την Teacherland, Χρήστος Μερεντίτης, φιλόλογος – συγγραφέας, (ΜA στην Εκπαιδευτική Αξιολόγηση, ΜΑ στη Σχολική Ψυχολογία, ΜΑ στη Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων).
Έναρξη: Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020. Ώρα 17:00 – 18:30, Διάρκεια: 6 ώρες (4 μαθήματα).

Ενημερωθείτε και επικοινωνήστε μέσω της σελίδας στο Facebook: https://www.facebook.com/xryshtomhkerateas/?modal=media_composer και της σελίδας  στο Instagram: @xrisi_tomi_kerateas

Μπορείτε να βρειτε στην Teacherland εκπαιδευτικό υλικό για την διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών σε παιδιά 9 – 11 ετών εδώ.

)