Άρθρα και Νεα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

“Πώς προτιμώ να μαθαίνω;” και “Με ποιον τρόπο είμαι έξυπνος/η;”

Ημερομηνια: 29-09-2016

 

Μοναδικά τεστ για τα ελληνικά δεδομένα: Μάθετε το Στυλ Μάθησης και το Προφίλ Νοημοσύνης του παιδιού ή μαθητή σας. 

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρέχουμε εξ αποστάσεως μία έκθεση (report) με ειδικά γραφήματα και αναλυτικές προτάσεις, συμπληρώνοντας απλά ένα ερωτηματολόγιο πολλαπλών επιλογών, αναφορικά με το Στυλ Μάθησης και το Προφίλ Νοημοσύνης του παιδιού ή μαθητή σας. 

Σας δίνεται, έτσι, η μοναδική ευκαιρία να εντοπίσετε γρήγορα και έγκαιρα «πώς ένα παιδί ή ένα μαθητής σας προτιμά να μαθαίνει», αλλά και «με ποιο τρόπο είναι έξυπνο, σε τι δηλαδή είναι έξυπνο». Η συνειδητοποίηση του πώς μαθαίνει καλύτερα και ποια είναι τα δυνατά-αδύνατα σημεία του μυαλού του, σε διαφορετικές ηλικίες, μπορεί να κάνει την εκπαίδευση και το διάβασμά του μια καλύτερη εμπειρία για όλους, για το ίδιο που διαμορφώνει ρεαλιστική αυτοαντίληψη, για τους γονείς του που θέλουν να βοηθήσουν από το σπίτι, για το δάσκαλο της πολυπληθούς τάξης, μεικτής ικανότητας, που θέλει να διαφοροποιήσει τη διδασκαλία του.  

Το όλο εγχείρημα αποτελεί προϊόν συνεργασίας της εκπαιδευτικής πλατφόρμας www.teacherland.gr  και του Κε.Εκπ.Δεξ. «ΠΡΟΧΩΡΩ» www.prochoro.gr . Η επιστημονική επιμέλεια των τεστς είναι έργο του δόκτορα Μιχαήλ Χρυσού. Ο Μιχαήλ Χρυσός είναι εκπαιδευτικός – ψυχοπαιδαγωγός με σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός σε σχολεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ως υπεύθυνος εκπαίδευσης, υποστήριξης και κατάρτισης α) ατόμων με ειδικές ανάγκες σε χώρους ειδικής αγωγής, β) σε Σχολές Γονέων, γ) εκπαιδευτικών Α/θμιας & Β/θμιας σε σχολεία και φορείς επιμόρφωσης. Συμμετέχει ενεργά σε συνέδρια και ημερίδες, έχει πλούσιο συγγραφικό έργο και είναι μέλος ελληνικών και διεθνών οργανισμών ανάλογου επιστημονικού περιεχομένου. 

Το κάθε τεστ προσφέρεται στην προνομιακή τιμή των 19,95 ευρώ.

Τεστ  1 : «Πως προτιμώ να μαθαίνω;»

Τεστ 2 : «Με ποιον τρόπο είμαι έξυπνος;»