ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΗΝ TEACHERLAND.GR

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Κάθε εγγεγραμμένος χρήστης στην teacherland.gr διαθέτει έναν προσωπικό λογαριασμό μέσα από τον οποίο μπορεί να έχει πρόσβαση σε μία προσωπική σελίδα πληροφόρησης, τη «Σελίδα Προφίλ» (Εάν δεν διαθέτετε ήδη και επιθυμείτε να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό κάντε κλικ εδώ).

Για να επισκεφθείτε τη Σελίδα Προφίλ θα πρέπει προηγουμένως να έχετε συνδεθεί στην teacherland.gr χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email και το προσωπικό σας συνθηματικό (κάντε κλικ εδώ για να συνδεθείτε).

Στη συνέχεια, μέσα από το μενού «Χρήστες» μπορείτε να επιλέξετε τη «Σελίδα Προφίλ». Εκεί εμφανίζονται τα διαθέσιμα χρήματα που διαθέτετε στον λογαριασμό σας, ενώ κάνοντας κλικ στην επιλογή «Κατάθεση Χρημάτων», μπορείτε να προσθέσετε περεταίρω.

 

Στο σημείο αυτό μπορείτε να κάνετε κλικ σε μία από τις προεπιλογές χρηματικών ποσών (10, 20, 50 ευρώ) ή να εισαγάγετε την προσωπική σας επιλογή. Αυτή θα πρέπει όμως να είναι μεγαλύτερη των 10 ευρώ.

Κατόπιν, επιλέξτε μία από τις τρεις διαθέσιμες επιλογές πληρωμής: μέσω του συστήματος πληρωμών της Viva Payments, μέσω του Paypal ή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Η teacherland.gr δεν έρχεται σε άμεση χρηματική συναλλαγή με εσάς, αλλά σας απευθύνει στα αντίστοιχα συστήματα των διεθνώς αναγνωρισμένων εταιριών συναλλαγών, προκειμένου να διασφαλίσει τον μέγιστο βαθμό ασφαλείας. Εάν δεν επιθυμείτε να έχετε συναλλαγή με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επιλέξετε μία απλή τραπεζική κατάθεση, στον τραπεζικό λογαριασμό που εμφανίζεται στη συγκεκριμένη επιλογή.

 

Αφού ακολουθήσετε τα βήματα που παρουσιάζονται στην οθόνη σας, θα ολοκληρωθεί η χρηματική συναλλαγή και πλέον θα εμφανίζεται στον λογαριασμό σας το αντίστοιχο χρηματικό ποσό.

Εάν επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε κλικ πάνω στο βίντεο για να δείτε βήμα προς βήμα τη διαδικασία πληρωμής.

 

Για οποιοδήποτε απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.