Εγγραφη νεου χρηστη

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία προκειμένου να προχωρήσετε στην εγγραφή σας στην teacherland.gr. Η εγγραφή είναι απολύτως δωρεάν και δεν σας δημιουργεί καμία υποχρέωση.

Αφού ολοκληρώσετε την φόρμα, θα σας αποσταλεί αυτόματα ένα email στη διεύθυνση που δηλώσατε και εσείς θα πρέπει να κάνετε “κλικ” στον υπερσύνδεσμο που περιέχει. Τόσο απλά και τόσο γρήγορα!

Αν δεν μπορέσετε να βρείτε το email ενεργοποίησης λογαριασμού στα Εισερχόμενά σας, παρακαλούμε ελέγξτε και τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam folder, junk folder, κλπ.)


Αποδέχομαι πλήρως τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων

Οι χρήστες που κατεβάζουν το περιεχόμενο από τον ιστότοπο www.teacherland.gr (όπως αυτό περιγράφεται στους Όρους και Προϋποθέσεις), μπορούν να το τροποποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους, όπου αυτό είναι εφικτό. Τα πνευματικά δικαιώματα όμως παραμένουν πάντα στην www.teacherland.gr ακόμα και μετά τις τροποποιήσεις. Οι χρήστες συμφωνούν ότι δεν μπορούν καθ οιονδήποτε τρόπο να αποκτήσουν ή να διεκδικήσουν πνευματικά δικαιώματα από το Περιεχόμενο της www.teacherland.gr ακόμα και αν το έχουν πληρώσει ή/και το έχουν τροποποιήσει.Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και κερδίστε μπόνους 1 ευρώ στον λογαρισμό σας (το ποσό θα χρεωθεί στον λογαρισμό σας εντός 24 ωρών από την εγγραφή)
ΠΡΟΣΟΧΗ:
● Όλα τα παραπάνω πεδία εκτός από το πεδίο εισαγωγής κωδικού κουπονιού είναι υποχρεωτικά.